Sobre nosaltres

Planificació web per connectar amb la teva audiència

Sustentem nostres projectes de disseny web amb una estratègia adequada.

El nostre enfocament

Més de 10 anys d’experiència en el món de les agències de publicitat, ens dóna el background estratègic que volem traslladar a les pàgines web que volem dissenyar. Volem dotar-les d’un sentit que es tradueixi en benefici per als nostres clients, per això creiem que abans que un bon disseny, és necessària una bona planificació web.
No es tracta de reinventar la roda, simplement volem unir una excel·lent execució digital i de disseny planificada des de la base, amb l’adequada estratègia posicionament en cercadors i màrqueting digital.
Per això estem associats a un petit però professional grup d’amics experts en màrqueting digital, perquè siguin quines siguin les teves necessitats puguis comptar amb nosaltres.

Com va néixer Ingenia Media

El meu nom és Hermann Silva, fundador de Ingenia Media. Tinc més de 12 anys d’experiència en publicitat i una passió creixent pel disseny web. El meu background publicitari el trasllat a la dedicació i acurada atenció al client en cada projecte que encara Ingenia Media. Construir una pàgina web mitjançant una adequada planificació, no té perquè ser un repte només a l’abast de grans empreses, també volem fer-ho possible per a petits i mitjans negocis.

El nostre procés de Treball

Primer que tot escoltar. És la part més important del nostre procés de treball, per a nosaltres és de vital importància el que els nostres clients saben del seu negoci i el seu sector, d’aquesta manera sabrem com connectar amb la seva audiència, qui són, quins són els seus objectius i quina és la idea que tenen per a la seva pàgina web.

Ara que saps qui som i el que fem.

Coneix el nostre procés de treball.

logo_ingeniamedia 400px

Ingenia Media és una agència de disseny web i màrqueting digital a la ciutat de Barcelona. Si necessites més informació, posa't en contacte.

Som aquí

Avinguda Mistral 63
08015
Barcelona

Truca'ns

Hermann Silva
+34 677 833 496
Lu-Vi, 08:00 - 19:00
Sa, 08:00 - 14:00

Contacta'ns

5 + 3 =

/***** Nested mobile menu ******/