El que fem

Sigui quina sigui la teva necessitat de comunicació Online, et dissenyarem un web a mida.

Et sorprendràs del que pots aconseguir sense haver de trencar la guardiola.

Els nostres serveis

Per a nosaltres es tracta d’alguna cosa més que crear pàgines web. Ens agrada oferir un servei de qualitat i atenció al detall juntament amb una acurada atenció al client. Aquest és l’ingredient especial en el qual centrem el nostre treball, encara després de publicar el web.

Disseny web

El disseny web ha de tenir un propòsit, creem pàgines web que connectin amb els visitants mitjançant un treball personalitzat en cada projecte que assumim. El disseny web ha de ser intuïtiu i amigable per a l’usuari, al mateix temps ha de ser “Responsive” que s’adapti a les múltiples pantalles dels dispositius mòbils.

Suport de per vida

Tot contingut publicat és susceptible de canviar, si el teu negoci creix o s’adapta al mercat teva web hauria de reflectir aquests canvis. O si tan sols després de publicar la web necessites fer algun canvi en el contingut o el disseny. Per tot l’anterior, oferim un servei de suport de per vida, en tots els nostres packs de disseny a preus més que assequibles. Perquè no t’hagis de preocupar per res.

Web hosting

Sabem que no és un tema molt interessant però cal considerar-lo, per això comptem amb el nostre propi servei de hosting perquè tampoc t’hagis de preocupar d’aquest aspecte tècnic. Amb nosaltres la teva web estarà segura, comptaràs amb còpies de seguretat de tota la teva web, actualitzacions i protecció antivirus.

Digital màrqueting

A més a més del nostre core business que és el disseny web, treballem colze a colze amb un grup d’amics experts en màrqueting digital, per connectar el teu website amb la teva audiència i portar els teus objectius en la direcció correcta.
-SEO
-Email Màrqueting
-Social Media

Serveis escalables

El teu negoci pot canviar d’un any a un altre, per això és important que el teu website es pugui adaptar a mesura que el teu negoci avança. T’ajudarem a trobar la solució adequada perquè el teu web vagi evolucionant d’acord al teu ritme. Tindràs un web amb tot el potencial per créixer.

Preparat per a començar?

Explica’ns el teu projecte.

logo_ingeniamedia 400px

Ingenia Media és una agència de disseny web i màrqueting digital a la ciutat de Barcelona. Si necessites més informació, posa't en contacte.

Som aquí

Avinguda Mistral 63
08015
Barcelona

Truca'ns

Hermann Silva
+34 677 833 496
Lu-Vi, 08:00 - 19:00
Sa, 08:00 - 14:00

Contacta'ns

3 + 14 =

/***** Nested mobile menu ******/