Webs increïbles a preus assequibles

Per a nosaltres es tracta d’alguna cosa més que crear pàgines web. Ens agrada oferir un servei de qualitat i atenció al detall juntament amb una acurada atenció al client. Aquest és l’ingredient especial en el qual centrem el nostre treball, encara després de publicar la web.

Els nostres serveis

disseny Web

Creem llocs web que siguin capaços de connectar amb els usuaris a través d’una planificació personalitzada d’acord al projecte en particular. La navegació ha de ser intuïtiva per als teus clients i amb una experiència d’usuari de qualitat.

Botiga Online

Comprar serveis i productes a nivell Online és una tendència a l’alça a Espanya, amb 7 de cada 10 usuaris que compren per internet, una botiga Online és una font d’ingressos que no et pots perdre en la teva estratègia de màrqueting.

Hosting i Manteniment

Si no vols complicar-te la vida amb la gestió del teu lloc web, còpies de seguretat, actualitzacions, control de hackers etc. Comptem amb servei de Hosting i Manteniemiento. Perquè no hagis de preocupar-te per aquests aspectes.

SEO

Un dels factors clau en l’èxit d’una pàgina web és el seu posicionament orgànic a Google. Mitjançant un disseny web ben planificat i una correcta planificació SEO tant a nivell intern com extern, la teva pàgina web guanyarà en visibilitat.

Màrqueting Digital

Complementem la nostra oferta de serveis digitals amb altres vies de contacte de Màrqueting Digital, com SEM, Blogging, xarxes socials, email màrqueting, Analítica web i Google Ads. Sempre en línia amb els objectius de l’empresa.

l

Branding

Disseny corporatiu, logotip, catàleg de productes i serveis, fullets, targetes de visita i tot tipus de material gràfic per al teu negoci o empresa. Una imatge de marca ben definida és clau per donar-te a conèixer en el teu sector i els teus clients.

Un negoci pot canviar d’un any a un altre, per això és important que el teu website es pugui adaptar a mesura que el teu negoci avança. T’ajudarem a trobar la solució adequada perquè el teu web vagi evolucionant d’acord al teu ritme. Tindràs un web amb tot el potencial per créixer.

Dissenyem,
posicionem.
Tu guanyes

Dissenyem,
posicionem.
Tu guanyes

Una pàgina web ben dissenyada és important per construir la teva marca i guanyar credibilitat. Farem que la teva web sigui ràpida, intuïtiva i fàcil de trobar.

Una página web bien diseñada es importante para construir tu marca y ganar credibilidad. Haremos que tu web sea rápida, intuitiva y fácil de encontrar.

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

14 + 3 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Diseño Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 613 052 800

/***** Nested mobile menu ******/