Quin és el propòsit de la teva web i com et pot ajudar en els teus objectius.

Procés

Creem experiències digitals que ajudin al teu negoci. El nostre procés és simple d’entendre i fàcil d’aconseguir, abans que un bon disseny, és necessària una bona planificació.

El nostre esforç se centra a lliurar un treball visual a través de solucions digitals efectives, combinant el poder i flexibilitat de WordPress i el SEO.

Procés de treball
Què és WordPress?
Què és SEO?

El nostre procés de treball

Descobrir

Preguntar, escoltar, descobrir. Com a primer pas per a recollir la informació necessària i crear la web que més s’ajusti al que necessites.
f

Pla

Et oferirem el pla de Disseny-Hosting-Manteniment que més s’ajusti al teu pressupost, basat en els elements que vols o es necessitin per a la teva web.

Diseny

Amb base en el que han après en els passos previs, ens posarem mans a l’obra per implementar el disseny i crear la teva pàgina web.

Llançament

Un cop acabat el disseny, serà el moment de pujar la web, no sense abans fer els tests necessaris per comprovar el seu correcte funcionament.
Què és i per què ens agrada tant WordPress
Wordpress és el millor CMS del món per construir llocs web 100% personalitzables i escalables.

Un CMS és un gestor de continguts, (Content Management System) per les sigles en anglès. És el més utilitzat dels existents al mercat, actualment més del 20% dels llocs web estan construïts amb WordPress i és el més popular perquè actualitzar i millorar els llocs web fets en aquesta plataforma és realment senzill.

Què és SEO?
Search Engine Optimization
Són una sèrie de metodologies, tècniques i estratègies que s’utilitzen per incrementar la visibilitat i posicionament d’un lloc web en els cercadors, com a resultat d’un terme de cerca o combinació de paraules clau. El SEO és una eina molt valuosa a l’hora de generar negoci a través d’un lloc web atraient visites a través de motors de cerca com Google o Yahoo.

El SEO és una més de les tècniques utilitzades en Inbound Màrqueting i potser la més important i immediata que s’ha de realitzar una vegada un lloc web està en línia, perquè amb ella es comença a construir i generar la visibilitat que requereix un nou lloc web en els cercadors.

Inbound Marketing
Internet tal com el coneixem avui dia és un terreny en el qual la connexió amb els teus potencials clients és molt més fluïda que anys enrere. Oferir valor d’una forma no intrusiva, sinó atractiva és la base de l’Inbound Màrqueting. Per a això aquesta metodologia es proposa aconseguir que els usuaris et trobin creant contingut de qualitat i valor, incrementant de pas el trànsit al teu web.

Per atraure trànsit hi ha diferents recursos com el SEO, les xarxes socials, bloc, màrqueting de continguts, landing pages o email màrqueting. Tot això combinat amb una adequada planificació estratègica et permetrà aconseguir els resultats desitjats.

Ara que ja saps una mica més sobre el nostre procés de treball

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

9 + 15 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Diseño Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 613 052 800

/***** Nested mobile menu ******/