Disseny Web Barcelona

Desenvolupament web

Avui en dia, qualsevol diu que fa llocs web. Tenint en compte la gran quantitat de persones que utilitzen Internet per trobar serveis a nivell local, estàs disposat a assumir el risc d’una mala presència a la web? Necessites un soci de confiança que et guiï. A Ingenia Media ens assegurem que en posar en marxa el teu lloc web professionalment.

El nostre servei no acaba aquí. Un lloc web professional i atractiu és només un punt de partida per tenir una presència web reeixida. És important que tinguis control sobre el teu contingut per no dependre d’un webmaster. Per això treballem amb WordPress, el gestor de continguts més flexible i complet del mercat. T’ofereix la possibilitat d’actualitzar el contingut, calendaris, formularis, galeries de fotos i molt més. El sistema de gestió de continguts és fàcil d’usar i les actualitzacions es realitzen constantment

a preu assequible

Serveis Disseny Web

Botiga Online

Comprar serveis i productes a nivell Online és una tendència a l’alça a Espanya, amb 7 de cada 10 usuaris que compren per internet, una botiga Online és una font d’ingressos que no et pots perdre en la teva estratègia de màrqueting.

Disseny Web personalitzat

Creem llocs web que siguin capaços de connectar amb els usuaris a través d’una planificació personalitzada d’acord al projecte en particular. La navegació ha de ser intuïtiva per als teus clients i amb una experiència d’usuari de qualitat.

Pàgines econòmiques

Un dels factors clau en l’èxit d’una pàgina web és el seu posicionament orgànic a Google. Mitjançant un disseny web ben planificat i una correcta planificació SEO tant a nivell intern com extern, la teva pàgina web guanyarà en visibilitat.

Ens encantaria treballar amb tu

Diseño Web en Barcelona

Comencem el teu projecte

Comencem el teu projecte

Volem ser el teu partner digital, ens agrada construir relacions duradores amb els nostres clients.

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

15 + 3 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Diseño Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 613 052 800

/***** Nested mobile menu ******/