Social media marqueting
a Barcelona

Gestió xarxes socials

Sabem com aplicar tècniques ja contrastades per fer créixer la presència social del teu negoci. Desenvoluparem contingut de bloc en el lloc mitjançant articles i publicacions per als comptes de xarxes socials, encoratjant als teus clients actuals i potencials a participar en discussions sobre una varietat de temes prèviament planificats. El nostre equip de màrqueting a Internet gestionarà de forma experta les converses en nom del teu negoci, abordant tant els aspectes positius com els negatius relacionats amb ell i el seu sector, de manera constructiva. Realitzem un seguiment de les mencions socials a mesura que es produeixen, i interactuem ràpidament amb els usuaris que les publiquen en nom dels nostres clients.

gestionem totes les inclusions de pagament, publicitat i promocions especials a través d’aquests diversos llocs, proporcionant una gestió integral de tots els aspectes de la presència social del teu negoci. Utilitzem una varietat de processos analítics per realitzar un seguiment precís de totes les captures i conversions de clients potencials que el nostre treball social porta al teu lloc, perquè puguis veure clarament el ROI del teu negoci.

a preu assequible

Servicios Social media

k

contingut personalitzat

Crearem i gestionarem continguts intel·ligents i inspiradors que s’adaptin de forma nativa als estils de vida i interessos dels teus clients.

w

Anuncis en xarxes socials

En aprofitar la poderosa segmentació basada en interessos i perfils detallats dels compradors, parlarem amb usuaris predisposats a interactuar amb la teva marca.

g

Analítica

Fem servir eines de seguiment i anàlisi de dades, ens adaptem a les tendències, les noves tecnologies i les actualitzacions. Prenem nota de quin és el contingut que millor s’adapta a les teves necessitats.

Ens encantaria treballar amb tu

Agencia social media Barcelona

Comencem el teu projecte

Comencem el teu projecte

Volem ser el teu partner digital, ens agrada construir relacions duradores amb els nostres clients.

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

13 + 12 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Diseño Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 613 052 800

/***** Nested mobile menu ******/