Disseny web i màrqueting online a Barcelona

coneix-nos

Disseny web i màrqueting online a Barcelona

Som una agència de Disseny Web
personalitzat i Màrqueting Online a Barcelona

Enfocament, posicionament i diferenciació

Ingenia Media

Ens dediquem al Disseny Web i Màrqueting Online a Barcelona. Podem oferir-te tots els serveis que necessites per crear i optimitzar la presència digital del teu negoci: Disseny Web, Posicionament SEO, Hosting i Manteniment.

Amb nosaltres tindràs la millor i més econòmica opció, volem recolzar-te amb la nostra experiència, serem el teu partner digital i ajudar-te a connectar amb els teus clients perquè el teu negoci pugi dalt.

Diseño Web y Marketing Online Barcelona

Els nostres serveis

Disseny Web

Disseny web orientat a resultats, volem construir pàgines que aportin valor al teu negoci i als teus usuaris. Autogestionables en tots i cadascun dels apartats del web.

Botiga online

Aconsegueix el teu ecommerce personalitzat i totalment adaptat als productes del teu negoci. Autogestionable perquè el teu catàleg de productes sempre actualitzat a preus, ofertes o comandes.

Manteniment y Hosting

Tenim diferents plans de hosting perquè encaixin amb la mida del teu projecte web, tots ells inclouen el manteniment de la teva pàgina perquè no hagis de preocupar-te per res.

SEO

Un bon disseny web és invisible sense una estratègia de posicionament SEO. Per això a més de fer pàgines web SEO friendly, també oferim servei de SEO orgànic a tots els nostres clients.

Marqueting Online

D’acord a les necessitats del teu negoci i sector, et dissenyarem una estratègia de Màrqueting Digital, que inclogui els canals adequats per arribar al teu públic objectiu.

l

Branding

Una imatge de marca professional i ben treballada és essencial per a la comunicació de la teva web, per això també oferim als nostres clients el servei d’Imatge i disseny corporatiu.

Treballem amb

El nostre enfocament

Ajudar-te a complir amb l’objectiu del teu negoci

A Ingenia Media estem compromesos amb els nostres clients i els seus projectes, per aquesta raó, volem que la seva pàgina web i el seu posicionament els ajudi amb els seus objectius de negoci, per tant complementem els nostres serveis amb Màrqueting digital, SEO i SEM. Volem impactar als nostres clients i els seus amb una experiència d’usuari i navegació única.

Diseño Web y Marketing Online Barcelona

Construïm webs que aconsegueixen resultats

Com a agència de disseny web i Màrqueting Digital, vam crear pàgines amb un gran rendiment i grates sensacions en navegació web. Només així un web pot ajudar-te a fer créixer el teu negoci i els teus clients.

Comencem per entendre els requeriments dels nostres clients en funció dels seus objectius de negoci, només d’aquesta manera és possible crear pàgines que converteixen els visitants en clients potencials.

Visió de futur

Ajudem als negocis a plasmar la seva visió en una pàgina web professional que pugui comunicar la marca de manera que sigui comprensible. Creem experiències digitals que funcionen, amb visió de futur, per això els nostres llocs web són escalables i poden créixer de la mateixa manera que el teu negoci.

Agència professional per a empreses grans i petites

Som especialistes en llocs web fàcils d’usar que poden convertir als seus visitants en clients. Una agència de disseny web que sorprèn per la seva qualitat i preu.

Disseny web responsive

L’increment en l’ús del mòbil i altres dispositius portàtils, fa que sigui necessari que els llocs web es puguin adaptar fàcil i correctament a tots els formats de pantalla. Amb la proliferació de models i marques de smartphones i tablets, és de vital importància aquesta funcionalitat que incorporem a tots els nostres dissenys.

Per què nosaltres?

El nostre objectiu és ajudar les petites empreses a establir la seva identitat en el món digital i per tant créixer en el seu negoci comunicant efectivament per captar l’atenció. Per això treballem dia a dia, per dissenyar llocs web que siguin intuïtius, fàcils d’usar i que cridin l’atenció. Restem en constant comunicació amb els nostres clients per entendre millor els seus objectius de negoci i fer-los realitat.

El nostre blog

Clients satisfets

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

15 + 4 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Diseño Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 677 833 496

/***** Nested mobile menu ******/