Disseny web i màrqueting online a Barcelona

coneix-nos

Disseny web i màrqueting online a Barcelona

Som una agència de Disseny Web
personalitzat i Màrqueting Online a Barcelona

Enfocament, posicionament i diferenciació

Ingenia Media

Ens dediquem al Disseny Web i Màrqueting Online a Barcelona. Podem oferir-te tots els serveis que necessites per crear i optimitzar la presència digital del teu negoci: Disseny Web, Posicionament SEO, Hosting i Manteniment.

Amb nosaltres tindràs la millor i més econòmica opció, volem recolzar-te amb la nostra experiència, serem el teu partner digital i ajudar-te a connectar amb els teus clients perquè el teu negoci pugi dalt.

Dise√Īo Web y Marketing Online Barcelona

Els nostres serveis

Disseny Web

Disseny web orientat a resultats, volem construir pàgines que aportin valor al teu negoci i als teus usuaris. Autogestionables en tots i cadascun dels apartats del web.

Botiga online

Aconsegueix el teu ecommerce personalitzat i totalment adaptat als productes del teu negoci. Autogestionable perquè el teu catàleg de productes sempre actualitzat a preus, ofertes o comandes.

Manteniment y Hosting

Tenim diferents plans de hosting perquè encaixin amb la mida del teu projecte web, tots ells inclouen el manteniment de la teva pàgina perquè no hagis de preocupar-te per res.

SEO

Un bon disseny web és invisible sense una estratègia de posicionament SEO. Per això a més de fer pàgines web SEO friendly, també oferim servei de SEO orgànic a tots els nostres clients.

Marqueting Online

D’acord a les necessitats del teu negoci i sector, et dissenyarem una estrat√®gia de M√†rqueting Digital, que inclogui els canals adequats per arribar al teu p√ļblic objectiu.

l

Branding

Una imatge de marca professional i ben treballada √©s essencial per a la comunicaci√≥ de la teva web, per aix√≤ tamb√© oferim als nostres clients el servei d’Imatge i disseny corporatiu.

Treballem amb

El nostre enfocament

Ajudar-te a complir amb l’objectiu del teu negoci

A Ingenia Media estem compromesos amb els nostres clients i els seus projectes, per aquesta ra√≥, volem que la seva p√†gina web i el seu posicionament els ajudi amb els seus objectius de negoci, per tant complementem els nostres serveis amb M√†rqueting digital, SEO i SEM. Volem impactar als nostres clients i els seus amb una experi√®ncia d’usuari i navegaci√≥ √ļnica.

Dise√Īo Web y Marketing Online Barcelona

Constru√Įm webs que aconsegueixen resultats

Com a agència de disseny web i Màrqueting Digital, vam crear pàgines amb un gran rendiment i grates sensacions en navegació web. Només així un web pot ajudar-te a fer créixer el teu negoci i els teus clients.

Comencem per entendre els requeriments dels nostres clients en funci√≥ dels seus objectius de negoci, nom√©s d’aquesta manera √©s possible crear p√†gines que converteixen els visitants en clients potencials.

Visió de futur

Ajudem als negocis a plasmar la seva visió en una pàgina web professional que pugui comunicar la marca de manera que sigui comprensible. Creem experiències digitals que funcionen, amb visió de futur, per això els nostres llocs web són escalables i poden créixer de la mateixa manera que el teu negoci.

Agència professional per a empreses grans i petites

Som especialistes en llocs web f√†cils d’usar que poden convertir als seus visitants en clients. Una ag√®ncia de disseny web que sorpr√®n per la seva qualitat i preu.

Disseny web responsive

L’increment en l’√ļs del m√≤bil i altres dispositius port√†tils, fa que sigui necessari que els llocs web es puguin adaptar f√†cil i correctament a tots els formats de pantalla. Amb la proliferaci√≥ de models i marques de smartphones i tablets, √©s de vital import√†ncia aquesta funcionalitat que incorporem a tots els nostres dissenys.

Per què nosaltres?

El nostre objectiu √©s ajudar les petites empreses a establir la seva identitat en el m√≥n digital i per tant cr√©ixer en el seu negoci comunicant efectivament per captar l’atenci√≥. Per aix√≤ treballem dia a dia, per dissenyar llocs web que siguin intu√Įtius, f√†cils d’usar i que cridin l’atenci√≥. Restem en constant comunicaci√≥ amb els nostres clients per entendre millor els seus objectius de negoci i fer-los realitat.

El nostre blog

Clients satisfets

Sol·licitud d'informació

Política de privacitat

11 + 5 =

Vols un pressupost personalitzat?

Si ho desitja pots fer-te un pressupost ajustat segons les necessitats del teu projecte.

Ingenia Media

Agencia de Dise√Īo Web y
Marketing Digital

Dirección: Av. Mistral, 63
08015 Barcelona
Teléfono: +34 677 833 496

/***** Nested mobile menu ******/